Expeditieteam

Experten aan boord.

Het expeditieteam verwelkomt je aan boord van het schip. Het team bestaat uit gidsen, geleerden en instructeurs. Voor elk aspect is er een expert aan boord en zij delen hun kennis maar al te graag. Maak kennis met het team!

Het expeditieteam staat te popelen om hun kennis met je te delen.
Het expeditieteam geeft uitleg over de fauna en flora die je onderweg tegenkomt.

Het neusje van de zalm

De leden van het expeditieteam hebben zeker één ding gemeen met elkaar: ze staan te popelen om hun uitgebreide kennis over jouw bestemming te delen. Ze trakteren je op fascinerende lezingen, hét moment om nog eens achter de schoolbanken te kruipen.

Of het nu over geschiedenis, wildlife, cultuur, aardrijkskunde of klimaat gaat… uit hun monden klinkt het allemaal razend interessant. Een betere leerkracht heb je nooit gehad!

Oog in oog

Met kleine bootjes gaan we aan wal, nog dichter bij de wonderlijke plaatsen waarover je alles leerde aan boord. Daarbij letten we erop een veilige afstand te bewaren, zodat de wilde dieren niet worden gestoord.

Het volledige expeditieteam is gecertificeerd door de IAATO (International Association of Antarctica Tour Operators) en AECO (Association of Arctic Expedition Cruise Operators).

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties