Vijf redenen waarom een incentive in Scandinavië een goed idee is

Scandinavië: de ideale plek voor een incentive

Tijdens een incentivereis doe je als team nieuwe ervaringen op. Dat verhoogt de motivatie, versterkt de band onder collega’s en zorgt dat het team meer naar elkaar toe groeit. Het resultaat: werknemers die een groter gevoel van loyaliteit ervaren en met meer plezier naar hun werk gaan. Met een incentive naar Scandinavië ben je verzekerd van een teamuitje waar nog lang over gepraat zal worden.

Vijf redenen voor een incentive in het Hoge Noorden

Spectaculaire natuur

Scandinavië is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met haar majestueuze fjorden, uitgestrekte bossen, glinsterende meren en besneeuwde bergtoppen biedt het Hoge Noorden een een inspirerende achtergrond voor teambuildingactiviteiten. Maak samen met je team een wandeling door de ongerepte wildernis, kajak over kristalheldere wateren, of geniet van een nacht onder het noorderlicht.

Unieke activiteiten

Huskytochten in Lapland, ijsvissen op bevroren meren, wandelen door de buitenaardse landschappen van IJsland of een sneeuwscootertocht die je een instant adrenalineboost bezorgt. Deze ervaringen zullen je team uitdagen en tegelijkertijd hun vertrouwen in elkaar vergroten. Bovendien zullen de onvergetelijke momenten die ze delen het groepsgevoel sterker maken.

Directe vluchten

Een van de grote voordelen van een incentivereis met Nordic is de beschikbaarheid van directe vluchten vanuit Brussel en Amsterdam. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt het plannen van je reis ook een stuk eenvoudiger. Je team kan snel en gemakkelijk naar Scandinavië reizen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van de bestemming en de activiteiten.

Scandinavische gastvrijheid

De Scandinavische cultuur en gastvrijheid zorgen ervoor dat je team zich zeer welkom zal voelen. Nordic werkt exclusief samen met kleinschalige, lokale partners, die ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo verblijf je in kwalitatief hoogstaande accommodaties en maak je kennis met de lokale gerechten en tradities. De Scandinavische levensstijl staat bekend om zijn balans tussen werk en ontspanning, wat de perfecte sfeer creëert voor een teambuilding.

Voor elk wat wils

Van avontuurlijke outdooractiviteiten tot het ontdekken van bruisende steden. Het Hoge Noorden biedt zowel in de winter als zomer een scala aan mogelijkheden. Of je nu voor de gezelligheid van een van de Scandinavische hoofdsteden kiest, de bijzondere landschappen van IJsland wilt ontdekken of op avontuur wilt in winters Lapland, er is altijd een bestemming die perfect aansluit bij de voorkeuren van jouw incentive.

Onze experts denken graag met je mee en kunnen je goed helpen bij het maken van een keuze. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.