Ferryreizen met Stena Line

Kiel - Göteborg

Stena Line biedt u voordelige tarieven en een comfortabele ferry overtocht naar Zweden. De ferry overtocht van Duitsland naar Zweden gaat van Kiel naar Göteborg. Terug reist u dan van Göteborg naar Kiel. U heeft de optie om te reizen met de auto, met auto en caravan of met een camper. U kunt gebruik maken van de veerdienst naar Zweden. Zo kunt u het makkelijkst met de auto naar Zweden.

Informatie over de haven van Kiel, vertrekpunt voor de overtocht naar Göteborg

Adres
Stena Line Scandinavia AB
Schwedenkai 1
24103 Kiel

Navigatiesysteem
Gebruik het volgende adres indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem:

(Stena Line Scandinavia AB)
Bollhörnkai
24103 Kiel

Parkeren
Tegenover de Stena Line terminal vindt u de parkeergarage “Fördeparkhaus”. Het is niet mogelijk vooraf een parkeerplaats te reserveren. Laat u bij het personeel aan het loket uw parkeerticket hercoderen. U krijgt dan korting.

Huurauto
Op de Bollhörnkai 1 vindt u een AVIS kantoor. Bij het treinstation van Kiel, niet ver van de Stena Line terminal, vindt u een SIXT en Enterprise kantoor.

Informatie over de haven van Göteborg, vertrekpunt voor de overtocht naar Kiel

Adres
Stena Line Scandinavia AB
Tysklandsterminalen
Elof Lindälvs Gata
41455 Göteborg

Parkeren
Er is een grote parkeerplaats bij de Tysklandsterminalen.
Parkeerkosten bedragen SEK 30 voor 24 uur (Alleen te betalen met munten, u kunt in de terminal geld wisselen.)

Vaarschema Kiel – Göteborg

Vertrek: 18:45

Aankomst: 9:15

Inchecktijden voor auto’s en voetgangers: tot 30 min. voor vertrek.

Vaarschema Göteborg – Kiel

Vertrek: 18:45

Aankomst: 9:15

Inchecktijden voor auto’s en voetgangers: tot 30 min. voor vertrek.

Alle vermelde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Frederikshavn - Göteborg

De ferry overtocht van Denemarken naar Zweden kunt u maken van Frederikshavn naar Göteborg. U rijdt dan helemaal door naar het noorden van Denemarken en pakt daar de ferry naar Göteborg.

Informatie over de haven van Frederikshavn, vertrekpunt voor de overtocht naar Göteborg

Adres
Stena Line Denmark A/S
Færgehavnsvej 10
Travikhavnen
9900 Frederikshavn

Parkeren
Direct naast het haventerrein is een onbewaakte parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Op het bord staat “Langstidsparkering Stena Line”.

Huurauto
Wilt u in Frederikshavn een auto huren voor uw zakelijk of prive reis? Via Sunny Cars en Hertz vindt u de geschikte auto.

Vaarschema Frederikshavn – Göteborg

Meerdere vertrekken per dag.

Inchecktijden voor auto’s en voetgangers: tot 30 min. voor vertrek.

Vaarschema Göteborg – Frederikshavn 

Meerdere vertrekken per dag.

Inchecktijden voor auto’s en voetgangers: tot 30 min. voor vertrek.

Alle vermelde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Frederikhavn-Oslo

Stena Line biedt u voordelige tarieven en een comfortabele ferry overtocht naar Noorwegen. Door voordelige tarieven voor de overtochten is reizen met Stena Line zeer aantrekkelijk. De ferry overtocht van Denemarken naar Noorwegen gaat van Frederikshavn naar Oslo. Terug reist u dan van Oslo naar Frederikshavn. U heeft de optie om te reizen met de auto, met auto en caravan of met een camper. U kunt gebruik maken van de veerdienst naar Noorwegen. Zo kunt u het makkelijkst met de auto naar Noorwegen.

Informatie over de haven van Frederikshavn, vertrekpunt voor de overtocht naar Oslo

Adres
Stena Line Denmark A/S
Færgehavnsvej 10
Travikhavnen
9900 Frederikshavn

Parkeren

  • U kunt gratis parkeren bij de terminal voor maximaal 8 uur (geen bewaking).
  • Dichtbij de terminal kunt u parkeren bij de supermarkt ‘Havne Super’ met een parkeermeter. Prijs is Dkr. 5 per uur. Een hele dag kost Dkr. 50 en een hele week Dkr. 300. U kunt alleen met Deense kronen betalen.
  • Parkeren in de parkeergarage. De prijs na 10 dagen is ongeveer Dkr. 300. Dkr. 30 per extra dag. Parkeerkaart inleveren bij de ticket office. Betaling kan alleen contant.

Informatie over de haven van Oslo, vertrekpunt voor de overtocht naar Frederikshavn

Adres
Stena Line Norge A/S
Akershusstranda 31, skur 42
0150 Oslo

Parkeren
In de haven (Vippetangen) is het mogelijk om tegen betaling te parkeren (beperkt aantal parkeerplaatsen). Parkeerkaarten, NOK 100, – per 24 uur, kunnen worden gekocht bij de kassa na 17 uur. Het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren. Tevens kunnen we geen plaats garanderen.

Andere 24 uur parkeergarages
Paléet P-hus
Fred Olsensgate 6.
Prijs: NOK 225, – per 24 uur.

Oslo S P-hus
Gelegen bij het centraal station.
Prijs: NOK 240, – per 24 uur.

Uit deze twee parkeergarages is het 10 tot 15 minuten lopen naar de haven.

Vaarschema

Frederikshavn – Oslo
Vertrek 9:15
Aankomst: 18:00

Oslo – Frederikshavn
Vertrek 19:00
Aankomst: 7:00

Inchecktijden voor auto’s en voetgangers: tot 30 min. voor vertrek.

Alle vermelde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Schepen

Kiel – Göteborg

Stena Germanica
De Stena Germanica is één van de twee ferry’s op de route van Kiel naar Göteborg, van Duitsland naar Zweden. De ideale ferry overtocht voor het begin van uw vakantie in Zweden of uw vakantie in Noorwegen.

De Stena Germanica, met 240 m de langste ferry van het Noorden, ademt luxe uit van een 3-5 sterrenhotel. U kunt kiezen uit veel verschillende huttypes variërend van standaard binnenhut en familiehut tot een van onze luxe thema suites. Wat dacht u van een Panorama Deluxe hut met jacuzzi en eigen terras. Al onze hutten zijn voorzien van DUX-matrassen voor het beste slaapcomfort. Zo komt u de volgende ochtend heerlijk uitgerust aan in Göteborg. Klaar voor het laatste deel van uw route.

Mensen die van lekker eten houden komen er zeker aan hun trekken. In het Metropolitan Grill restaurant verwennen we u met heerlijke specialiteiten van het seizoen en een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Met het all-inclusive buffetrestaurant Taste geniet u alvast van Scandinavische lekkernijen: vooral zeevruchten en vis, maar ook vlees- en vegetarische schotels.

Ontdek de wereld van wijn in onze nieuwe vinotheek, Taste Wine Experience. U vindt er meer dan 40 exquise dranken uit alle landen.

Bij mooi weer moet u beslist een bezoek brengen aan ons grote Sun Deck met maar liefst 180 plaatsen. Ontspan en geniet van het oneindige uitzicht op zee.

Stena Scandinavica
De Stena Scandinavica is één van de twee ferry’s op de route van Kiel naar Göteborg, van Duitsland naar Zweden. De ideale ferry overtocht voor het begin van uw vakantie in Zweden of uw vakantie in Noorwegen.

De Stena Scandinavica is één van twee zusterschepen (de andere heet Stena Germanica) met een brede keuze aan hutten: van een standaard binnenhut tot een suite met schitterend uitzicht over zee. Al onze hutten zijn voorzien van DUX-matrassen voor het beste slaapcomfort. Zo komt u de volgende ochtend heerlijk uitgerust aan in Göteborg. Klaar voor het laatste deel van uw route.

Aan boord is voor elk wat wils te beleven. U vindt er o.a. een à la carte restaurant, Taste buffetrestaurant, een grote winkel, bars, Kids corner en een zonnedek.

Frederikshavn – Göteborg

Stena Jutlandica
Stena Jutlandica is de naam van één van de schepen op de route Frederikshavn – Göteborg van Denemarken naar Zweden. Het schip beschikt over uitstekende faciliteiten.

Stena Danica
Stena Danica is de naam van ons cruiseschip op de route Frederikshavn – Göteborg van Denemarken naar Zweden. Het schip beschikt over uitstekende faciliteiten en aan boord worden vele activiteiten georganiseerd. Er is voor elk wat wils: van zangavonden en live muziek tot grappige kinderactiviteiten.

Stena Saga
Op de route Frederikshavn – Oslo van Denemarken naar Noorwegen vaart Stena Line met de Stena Saga. Aan boord van de ferry zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht naar Noorwegen nog aangenamer maken. Voordat u de overtocht boekt of voordat u gaat reizen kunt u alles over dit schip te weten komen op deze pagina’s. Van de restaurants en bars tot en met de shop.

Rookvrij
De Stena Saga op de route Frederikshavn – Oslo is rookvrij. Roken is alleen buiten op het dek en in speciale rookruimten toegestaan.
Gratis Wi-Fi aan boord
Op de route Frederikshavn – Oslo kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet in de volgende faciliteiten:
  • Forza Bar, deck 6
  • Riva Bar, deck 8
  • Horizont lounge, deck 10
  • C-View, deck 7
  • Comfort Class Plus hutten
Film
© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid