Nieuwjaar op IJsland

Nieuwjaar-op-IJsland

Nieuwjaar op Ijsland

Wie tijdens ‘oud en nieuw’ iets meer wil dan het klassieke eindejaarsdiner kan zich volledig laten gaan in het hippe Reykjavík.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe jaar er ingeluid met een uitbundig en knallend lichtspel. Op verschillende plaatsen in de stad worden vreugdevuren aangestoken, schiet men een onwaarschijnlijke hoeveelheid vuurwerk de lucht in en wordt er gevierd, gedanst en gezongen.

Maar met dit nieuwjaarspakket blijft u niet alleen in de stad.

Afhankelijk van uw keuze [comfort of experience] laat u zich meenemen op begeleide dagexcursies naar de beroemdste toppers op dagafstand van de hoofdstad of gaat u zelf op ontdekking met een 4×4 huurwagen.
Wij zorgen voor een routeboek en een gedetailleerd infopakket zodat u niets hoeft te missen.

Voor welke formule u ook kiest, een begeleide noorderlichttocht vanuit de oude haven van Reykjavík is altijd inbegrepen. En omdat niets de pret mag bederven, hebben we voor u 2 stijlvolle hotels geselecteerd in het bruisende ‘101 district’, het Alda hotel en het Skuggi hotel.

En maakt u zich geen zorgen! Wat betreft het eindejaarsdiner bezorgen we u een aantal mogelijke adresjes zodat u het niet hoeft te missen.

Informatie

CITYBREAK MET 4X4 OF BEGELEIDE EXCURSIES
AFREIS:
29.12.2019 – 02.01.2020
DUUR: 5 dagen / 4 nachten
PRIJS: vanaf € 1.330 op basis van 2 pers.
ACCOMMODATIE: Skuggi hotel of Hotel Þingholt

Snel meer info over deze reis?

Bel 09 235 24 90 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid