2B Geiranger met Trollstigen

Excursiecode: 2B
Wanneer Dag 2
Naam Geiranger met Trollstigen
Omschrijving Welkom op één van ‘s werelds mooiste reisbestemmingen, de Geirangerfjord, officieel bekroond door National Geographic en toegevoegd aan de UNESCO werelderfgoedlijst. We starten deze excursie met een rit via de Ørneveien (Adelaarsweg), waar u kunt genieten van adembenemende uitzichten op de imposante Geirangerfjord op weg naar het prachtige Eidsdalsvatnet (meer). Een pittoreske ferryvaart brengt u van Eidsdal naar Linge. Van hieruit gaat het richting wilde, alpiene gebieden. Onderweg stoppen we nog even voor een foto van de indrukwekkende Gudsbrandsjuvet (Gudbrandskloof). Eén van de vele hoogtepunten van de excursie zijn de 11 haarspeldbochten die zich over de Trollstigen-bergpas een weg naar beneden banen. Beneden is het tijd voor een warm drankje en een kleine snack. We vervolgen onze tocht door het lieflijke landschap van de Romdalsfjord. Er wacht u nog een avondmaal in Molde alvorens u terug aan boord gaat van het schip.
Transport Bus en boot
Maaltijd incl? Koffie/thee, snack, avondmaal
Periode 02.06 – 01.09
Duur 7u30
Prijs per persoon € 249
Niveau 2
Waar gaat u van boord? Geiranger
Waar terug aan boord? Molde
Opmerking Er wordt gebruik gemaakt van een kleinere boot om aan wal te gaan. Dit kan moeilijker zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Hurtigruten-Excursie-2B-Geiranger

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid