6F De Noordkaap (PLATINUM)

Excursiecode: 6F
Wanneer Dag 6
Naam De Noordkaap
Omschrijving Het Noordkaapplateau en de kaap zelf op het eiland Magerøy, hebben zowel de bezoekers gefascineerd en als de zeelieden naar veilige havens geleid. Hier zijn extremen de norm. Het onvoorspelbare Arctische weer en de sterk contrasterende seizoenen hebben de fauna en flora en het leven en de cultuur van de lokale bevolking bepaald. Krijg een unieke en onvergetelijke kijk op deze opmerkelijke manier van leven boven de poolcirkel, die in detail wordt uitgelegd door een privé gids die u de top van Europa laat zien en kennis deelt over de betekenis van deze historische monumenten.

Bezoek ook de Noordkaapzaal en bekijk een korte panoramafilm over de regio, met in de hoofdrol alle vier de zeer verschillende seizoenen. Sluit het af met een lokale delicatesse in het café. We sluiten de tour af met het uitreiken van een Noordkaap certificaat – uw eigen speciale herinnering aan deze ongelooflijk bijzondere plek.

Transport Minibus
Maaltijd incl? Arctische snack en een drankje
Duur 3 uur
Prijs per persoon 01.04.19 – 31.12.20: € 329
Niveau 1
Waar gaat u van boord? Honningsvåg
Waar terug aan boord? Honningsvåg
Opmerking Combineerbaar met excursie 6C / 6D / 6E / 6I.

Wordt niet georganiseerd op 25/12 en 1/1.

Exclusieve PLATINUM excursie, enkel te boeken door platinum-gasten.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid