Noorwegen: Ongezien gevarieerd 2020

12-daagse-unieke-reis

Noorwegen: ongezien gevarieerd

Tijdens deze begeleide reis ontdekt u de hoogtepunten van Zuid- en Noord-Noorwegen! U start in Zuid-Noorwegen met een bezoek aan Oslo, de fjorden, het hooggebergte en de gletsjers en ontdekt er parels van natuur, steden, staafkerken, … Na een 6-daagse rondreis door Zuid-Noorwegen neemt u een vlucht van Oslo naar Kirkenes nabij de Russische grens en gaat u aan boord van één van de postschepen van Hurtigruten. Op de zuidelijke route van Kirkenes naar Bergen wacht u zes dagen lang een fascinerend schouwspel. U vaart langs één van de mooiste natuurtonelen ter wereld, komt op de geliefde eilanden van de Vesterålen en de Lofoten en vaart door diverse fjorden. Deze reis is de perfecte keuze voor iedereen die in relatief korte tijd zoveel mogelijk wil zien!

Hoogtepunten op deze reis:

  • De mooiste fjorden van Noorwegen
  • Jostedalsbreen gletsjer
  • De hoofdstad Oslo en de hanzestad Bergen
  • De Noordkaap
  • Lofoten en Vesterålen

Informatie

REISPERIODE : 23.07.20 tot 04.08.20
DUUR: 13 dagen / 12 nachten
PRIJS: Vanaf €3.980 pp
MAALTIJDEN: In de hotels halfpension, aan boord volpension
VLUCHT: Alle vluchten en taksen incl.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Facultatieve excursies moeten meteen bij boeking bijbesteld worden. Wij raden u aan om de excursies waaraan u zeker wenst deel te nemen vooraf te boeken, dit om ontgoocheling wegens volzette excursies te vermijden. NORDIC hanteert de door Hurtigruten vastgelegde Euro-prijzen zoals overal in Europa. Excursies kunnen eveneens aan boord bijgeboekt worden, waar ze verrekend zullen worden aan de dagprijs en dagkoers van de Noorse Kroon. Dit kan een prijsverschil geven ten opzichte van vooraf geboekte excursies in Euro.
  • 5% korting indien u reeds gereisd heeft met Hurtigruten (min. 3 nachten)

Indien we nog een reis naar Scandinavië willen maken, zouden we rechtstreeks bij Nordic boeken want de uitleg is heel degelijk. Voor ons was het de eerste groepsreis die we ooit maakten. Door de groepsleden en de gidsen Marleen en Freddy is dit een ervaring geworden die voor herhaling vatbaar is. Wij hebben een aantal uitstappen meegemaakt. Alleen vinden wij dat de prijzen van de uitstappen zeer hoog zijn. Wij hebben genoten, waren ontroerd bij het bezoek aan de Noordkaap en het aanschouwen van de middernachtzon. We hadden het ervoor over om een nachtje op te blijven en het natuurfenomeen te bewonderen. Ook Oslo en Bergen zijn ons heel goed bevallen.

Fam. Wittevrongel

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid