Nordic Experience Day in Herentals

Zaterdag 20 november

Tijdens de Nordic Experience Days staat de ervaring van de reiziger centraal. We willen je alvast een voorproefje geven van hoe magisch en overdonderend mooi een reis naar Scandinavië is. Laat je onderdompelen in de cultuur van onze bestemmingen tijdens een leuke dag met allerlei infosessies, workshops en andere activiteiten.

Op deze pagina kan je je alvast inschrijven voor de Experience Day in Herentals, op 20 november. Past het niet voor jou die dag of is Herentals je te ver? We organiseren ook een Nordic Experience Day in Hasselt en Brugge.

Tijdens de coronapandemie leerden onze travel designers de voordelen kennen van online infosessies. Toch zijn we enorm blij jullie terug te mogen verwelkomen op live infodagen.

Om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen, verloopt alles uiteraard volgens de huidige coronamaatregelen voor evenementen.

Middernachtzon bij de Lofoten
Zweden-varen-met-bootje-op-meer

Wat mag je verwachten?

Een dik sneeuwtapijt, gezellige houten hutten en een onevenaarbare kerstsfeer… voor een echt winters sprookje moet je naar Lapland.

Het noorderlicht en de bijzondere winteractiviteiten bezorgen je het avontuur van je leven. Wil je de winterkou trotseren? Een travel designer geeft je graag meer uitleg over de verschillende accommodatietypes en de unieke belevenissen boven de poolcirkel.

Lapland… de mythische regio is de laatste wildernis van Europa. Hoewel de regio voornamelijk wordt geassocieerd met winterreizen en dikke pakken sneeuw, valt er ook ’s zomers heel wat te beleven. Een ervaringsdeskundige neemt je mee door de ongerepte natuur van Lapland en de eilandengroepen in Noord-Noorwegen, de Lofoten en Vesterålen.

Je leert alles bij over de mooiste gebieden in Lapland, de Sami en hun rendieren en de middernachtzon. Ook praktische zaken zoals de reis ernaartoe en de verschillende accommodatietypes, komen aan bod.

Van al onze bestemmingen is IJsland veruit de meest mysterieuze. Het land is nog in opbouw en daar zie je heel duidelijk de sporen van: vulkanen, zwarte stranden, watervallen, mostapijten, ijs- en zandwoestijnen … op IJsland kom je vaak ogen te kort.

Onze travel designers kennen IJsland als hun broekzak en laten je kennismaken met alle windstreken van het prachtige land. Ook tips voor wagenverhuur, activiteiten en accommodaties komen aan bod.

Een vakantie waar niets moet en alles mag? Dat vind je in Zweden. Het land is synoniem aan gezelligheid en zorgeloos genieten. Een reis naar Zweden is het perfecte ingrediënt voor een zorgeloze zomer.

Van het uiterste zuiden tot de scherenkust en het binnenland… In Zweden valt er altijd iets te beleven. Weet je nog niet goed welke regio het beste bij jouw reisplannen past? Dan kom je dat te weten tijdens deze boeiende infosessie.

Diepblauwe fjorden, hoge bergen, groene valleien, idyllische eilanden en een adembenemende kustlijn: Noorwegen heeft het allemaal. Het land van zalm, fjorden en trollen heeft de meest spectaculaire en gevarieerde natuur van alle Scandinavische landen.

Een gepassioneerde travel designer neemt je mee doorheen het ongerepte land: van de prachtige fjorden in het zuiden tot de talloze nationale parken. Verblijf je in charmehotels of liever in een typische ‘hytte’ (een Noors vakantiehuisje)? Ook praktische zaken zoals de verschillende accommodatietypes komen aan bod.

Ben je vooral geïnteresseerd in het hoge Noorden van Noorwegen, boven de poolcirkel, neem dan zeker ook een kijkje bij onze infosessie over Lapland Zomer en de Lofoten.

Een zeereis langs de Noorse kust is een unieke manier om het land te leren kennen. Het traject wordt ook wel “de mooiste zeereis ter wereld” genoemd, en dat is niet gelogen. Diepblauwe fjorden, idyllische eilanden, pittoreske vissersdorpjes en besneeuwde bergen … de Noorse kust heeft het allemaal.

Wil je graag zelf een zeereis met Hurtigruten ervaren, maar heb je nog vragen? Op deze infosessie leer je alles bij over de verschillende trajecten, de havens waarin je aanmeert, de mogelijke excursies en het leven aan boord.

Andere activiteiten

  • Leer alles over husky’s
  • Beleef het Hoge Noorden met VR
  • Proef een Scandinavische snack en geniet van een drankje
  • Maak kans op leuke prijzen
  • Speelplezier voor jong en oud

Naast Nordic kan je ook onze zustermerken leren kennen: Galtic, Atacama, Wild Alaska en Canada Travel Designers. Onze reisbeurs is de start van jouw droomreis.

Nordic komt naar je toe!

Herentals 't Schaliken

Schrijf je in voor de infodag!


Je kunt gratis aanwezig zijn op de Experience Day door je in te schrijven voor onze infosessies. Je kan gerust meerdere infosessies bijwonen!

Inschrijven is verplicht, zodat we de nodige afstand kunnen garanderen. Als je je hebt ingeschreven voor een infosessie (of meerdere), heb je ook toegang tot de beurs met stands, activiteiten en horecagelegenheid!

Nordic Experience Day | Herentals, 20 November

Onze partners:

               
Logo Icelandair

Droom alvast weg bij ons aanbod

Lapland Zweden Winter 5 dagen

Magic Lights I

5-daagse kennismaking met Lapland.…

Zweden Zomer 16 dagen

Stuga Tur Zweden

Deze rondreis via blokhutten is de ideale eerste kennismaking met Zweden waarbij je start in het gezellige Skåne om geleidelijk aan richting ongerept Lofsdalen te reizen.…

Zweden Zomer 12 dagen

Stuga Tur Mid-Zweden

Reis op eigen tempo via blokhutten door de traditionele provincie Dalarna en het onontdekte Jämtland. Deze laatste regio is een waar paradijs voor elke fervente wandelaar!…

Zweden Zomer 13 dagen

Stuga Tur Zuid-Zweden

Deze rondreis combineert moeiteloos alles waar Zweden gekend voor is: de kleurrijke dorpen, de oneindige bossen, de kindvriendelijke activiteiten en het prachtige Bohuslän.…

Zweden Zomer 16 dagen

Beleef Zweden 1

Deze rondreis brengt je op de meest ongerepte plaatsen van Zweden. Puur natuur reis, voor wie houdt van intense back-to-nature ervaringen!…

Zweden Zomer 12 dagen

Svenska Tur

Gedurende deze rondreis ontdek je de hoogtepunten van zuid- en midden-Zweden via authentieke en kindvriendelijke hotels.…

Zweden Zomer 15 dagen

Hotell & Stuga

Maak kennis met verschillende regio's in midden-Zweden. Een bezoek aan Stockholm en een verblijf in een prachtig Zweeds vakantiehuis maken deze reis helemaal af!…

Noorwegen Zomer 12 dagen

Historiske Tur

Ontdek de hoogtepunten van het fjordengebied en de gezellige steden Oslo en Bergen via historische charmehotels.…

Lapland Zweden Winter 8 dagen

Into The Wild

Unieke tweedaagse sneeuwscootertocht door Zweeds Lapland…

Noorwegen Zomer 12 dagen

Nordic Tur

Geniet van de Noorse natuurpracht: diepblauwe fjorden, felgroene gletsjermeren, uitgestrekte hoogvlaktes en nationale parken.…

Lapland Zweden Winter 8 dagen

Top of Lapland week

8-daagse reis naar Zweeds Lapland vanuit de Lapland View Lodge…

Lapland Zweden Winter 5 dagen

Aurora Legends

5-daags programma met korte Lapland activiteiten…

Lapland Zweden Winter 8 dagen

Fotoreis “Chase the Northern Lights”

Lapland op z’n best met een afwisselend en vol weekprogramma met een focus op fotografie.…

Noorwegen Winter 12 dagen

Noorderlichtcruise; een wereldklassieker 2022

Trek als natuurliefhebber op jacht naar het prachtige Noorwegen! Geniet van de mooie landschappen die voorbijglijden en blijf steeds alert, voor het spotten van wildleven en het onvergetelijke noorderlicht.…

Finland Zomer 11 dagen

Finland Adventure

Kajakken, raften, hiken en fietsen doorheen de prachtige, ongerepte Finse natuur.…

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties