IJsland in slow motion

Ijsland in slow motion

Doordat IJsland een quasi onbeperkt aanbod heeft aan fotogenieke plaatsen, wandelmogelijkheden, geothermische fenomenen, stilte gebieden… probeert men logischerwijze zoveel mogelijk te zien tijdens een rondreis; een veelgemaakte fout.

Op deze manier reist men op basis van een ellenlange lijst met af te vinken locaties zonder echt stil te staan bij de schoonheid ervan.

Dit ‘slow motion’ programma hebben we speciaal samengesteld voor iedereen die niet persé alles moet hebben gezien langs het uitgestippelde traject, maar het eiland wil ‘beleven’.
We laat u vooral kennismaken met de bijzonderste locaties, en dat zijn niet altijd de meest toeristische, waardoor de beleving intenser wordt en het tempo automatisch trager.

Samen met geselecteerde en comfortabele hotels zorgt het ervoor dat u IJsland rustig kan ontdekken, tijd heeft om te genieten en geen grote dagafstanden dient te overbruggen.

In het routeboek vindt u onze suggestie van het te volgen traject met zeker te bezoeken plaatsen, mooie korte wandelingen en leuke restaurantjes, maar we hebben ook extra’s opgenomen zoals langere wandelingen en hier en daar een zijsprong of een excursie. Het zorgt ervoor dat u ter plaatse nog kan inspelen op de omstandigheden.

Informatie

Afreis: van 01.05. tot 15.10.2020
Duur: 13 dagen / 12 nachten
Prijs: vanaf € 2.025 p.p. op basis van 2 personen
Accommodatie: hotels
Formule: kamer met ontbijt

Goed om weten:

  • Icelandair biedt dagelijkse rechtstreekse vluchten aan vanaf Brussels Airport van midden mei tot begin oktober.

ONZE EXTRA SERVICE:

  • Op IJsland kan de herstelkost van schade aan de wagen oplopen. Bij Nordic is de extra verzekering die ervoor zorgt dat de franchise (eigen risico) beperkt blijft altijd inbegrepen. Zie algemene voorwaarden en de rubriek inbegrepen bij iedere reis.
    U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte, grote kosten op het einde van de reis.
  • Een tweede chauffeur is gratis.

Snel meer info over deze reis?

Bel 09 235 24 90 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid